twitter
rss

Где има воље, има и начина. Увек можете да урадите нешто да некоме улепшате дан, живот и унесете радост. То је и суштина онога што ради тим који стоји иза странице Дечији шатори Mushroom.


  • Шта је, када и како је настала идеја за прављењем дечијих Mushroom шатора?

Било је много идеја за покретање сопственог бизниса и сви су били везани за децу. Идеја је била ту и требало ју је само убрати, тако да се родила онда када је била спремна. Евоцирајући успомене из детињства и прављења шатора од мердевина, ћебади, столица и јастука, схватила сам да је то то. Идеалан, савршен кутак. Дуго времена сам провела на истраживању, плану израде, одабиру материјала и самом нацрту како би он изгледао да при томе буде безбедан и што је најважније да је 100% природан.



  • Ко Вам помаже у изради сваког од шатора обзиром да је сваки уникатно дело? Колико је времена потребно да би се израдио један шатор?

Захваљујући супругу и породици који су у производњи намештаја преко 20 година направили смо план и решење за шаторе и у сарадњи са једном Аустријском компанијом добили идеалан патент.  Велика подршка управо долази од њих, све радимо заједно, повремено се консултујемо око неких нових идеја и детаља. До сада смо имали муштерије из Хрватске, Русије, Словеније,Аустрије, Мађарске, Македоније и Србије који су били одушевљени како дизајном тако и самом наменом. 

  • Којим речима исте описали шаторе? Да ли су сигурни за малишане?

Једноставност, практичност и сигурност је оно што карактерише сваки шатор.Наши шатори су безбедни и стабилни , странице се не укрштају као индијански, већ стабилно стоје на све ноге и имају осигураче, наравно све је од природних материјала.





  • Да ли сте излагали дечије шаторе? Ако јесте, на какве сте критике наишли?

Излагали смо на неколико маркета у Новом Саду и Београду, а прво појављивање је било летос на Art Eco Market-у где смо добили све похвале. Људи су прилазили интересовали се, сликали се, деца су се слободно играла, поделили смо сваком малишану неки поклон. За шест дана колико је трајао маркет, добили смо пуно нових купаца И прегршт лепих коментара.  Наше муштерије се увек враћају, јер су шатори савршен поклон и што је најважније имају дуг век трајања. 

  • Да ли постоји тематика шатора, или се раде према наруџбини? Ако постоје теме, о којим темама је реч?

Раде се у 3 димензије S80x100, М100x120 и L120x145, имамо три модела, модели се разликују у материјалима и кројевима док су конструкције квалитетно пуно дрво. М1 модел је двостран, М2 је кројен са 4 стране има врата, прозор и ролетну а М3 модел је двостран са џеповима за одлагање играчака, оловака, цртежа. Платно које се користи за М1 модел је лан или једнобојан памук, М2 сиров памук, М3 једнобојан памук а џепови су од чврстог дезенског материјала. На нашој страници постоје албуми који детаљно описују сваки модел. У нас асортиман уврстили смо Јастучић Облачић (мекани антиалергијски јастук), Мачицу Звакалицу (за играње и жвакање) и Причак Камичак (сет за развој маште и говора). Рок израде зависи од детаља и он је од 7-15 дана, уз сваки шатор поклонимо сет заставица по жељи из наше палете боја.


  • Како васпитачи/васпитачице, учитељи/учитељице, родитељи и деца реагују на дечије шаторе?

Деца су одушевљена, васпитачи су нам се масовно јављали да опремимо њихов вртић и радо смо се одазвали сваком позиву.



  • Чули смо да сте неколико шатора поделили бесплатно. Опишите нам ситуације.

Донирали смо шаторе за дечије центре и помоћ у лечењу, тако што би средства била преусмерена на рачун за лечење детета уместо нама, поклањали јастучиће на сваком маркету, уз шаторе, кроз разне акције, групе родитеља и наградне игре на фб. Конкретно захваљујући Сандри Силађев, свима позната као Диња, поклонили смо шатор Инклузивном центру у Земун пољу, ЕВО РУКА. Поклонили смо велики број меканог програма (јастука, мачица жвакалица) кроз разне групе родитеља на фб. Помогли смо тројкама из Ниша у виду жвакалица које правимо , захваљујући групи Место за родитеље из Ниша.



  • На који начин можемо доћи до дечијих Mushroom шатора? Шта укључује пакет који се добија уз шатор? Ваш контакт, цена?

За сада нас можете наћи на фб Децији сатори Мусхроом/Mushroom Kids tent и на инстаграму mushroom_tents_and_goods или нас можете контактирати путем мејла mushroomsatori@gmail.com . 


  • Планови за даље?

Планирамо да проширимо асортиман, отворимо showroom да направимо online shop и да растемо и наставимо да уносимо радост у свачији дом.


П.С. Доказ да се све може- када се довољно жели је сам доказ постојања Mushroom шатора. Иза странице, стоји мала породична радионица која ради оригиналне и креативне шаторе, а која је овај пут одлучила да деци једне мале школе на југу Србије поклони јастучиће облачиће:







МС Јелена Стошић

0 коментара:

Постави коментар