twitter
rss

Сећате се приче о Пепељузи и стакленој цепелици? Сигурно се сећате, с обзиром да свака девојчица од гледања тог цртаног филма машта о „срећи до краја живота“. Да не заборавимо сгтаклену ципелицу која је постала обавезни део сваког венчања. Све до данас. Ко каже да су само стаклене ципелице чаробне? Данас има прилику да вам представим нешто много чаробније од стаклених ципелица - производе који ће вам вратити веру да бајке могу да се живе на јави.


  • Представите се. (Име, презиме, занимање, хоби, ваша животна радост/филозофија)
Зовем се Зорица Исаиловић, по занимању сам инжењер графичке технологије а мој хоби су декупаж и декорација венчања. Моја филозофија је – Добро се добрим враћа.


  • Шта је, када и како је настаo пројекат Поклон Зона? Називам пројектом зато што понуда обухвата читав низ производа који животу дају додатну лепоту.
Све је почело 2013. године када сам дала отказ у једној компанији. Посао ме није испуњавао, био је јако стресан па сам решила да се посветим  нечему креативнијем. Тако је временом  хоби постао мој посао.




  • Ко Вам помаже у изради сваког од чудеса, обзиром да је сваки уникатно дело? Шта можемо пронаћи у Вашој понуди?
Креативни део радим сама док ми у припреми, као што је фарбање, помаже супруг. Исто тако често ускаче око слања пакета што ми доста значи. У понуди се могу наћи декоративне кутије, послужавници, огледала, највише радим декоративне стварчице за венчања као што су кутијице за бурме, кутије за новац, чаше за шампањац за младенце и кумове а најтраженије су, украшене по жељи, патике за младу.




  • Коме су намењени производи Поклон Зоне? Да ли су прилагођени посебно неком узрасту?
Првенствено су намењени младенцима за венчање, а исто тако производи Поклон Зоне се могу користити у сврху кршења, рођендана, девојачких вечери и осталих пригода. Поклони су прилагођени свим узрастима, сви су уникатни и персонализовани. Сваки купац може по својој жељи да бира дезен и мотив.



  • Којим темама се бави Поклон Зона? Шта Вас мотивише? Где налазите инспирацију?
Углавном сваки купац има своју визију и жељу какав поклон жели да поручи а ја се трудим да њихове жеље претворим у дело а што се инспирације тиче, она је свуда око нас.



  • Како околина реагује на производе Поклон Зоне? Позитивни/негативни коментари.
Поклон сам по себи изазива одушевљење, нарочито ако је је урађен по специјалној жељи . Коментари су веома позитивни, често добијам поруке захвалности.



  • На који начин можемо доћи до производа ПоклонЗоне? Ваш контакт, цена?
Инстаграм профил @poklon_zona 
FB stranicа https://www.facebook.com/PoklonZona/ 

Цене су различите, у зависности од производа.

  • Планови за даље?
Почели су да ми се чешће јављају људи из иностранства, те с тога планирам да производе Поклон Зоне пласирам и на страно тржиште.



П.С. Поклон Зона нуди много више од бајке, нуди вам могућност да живите своју бајку на најчаробнији могући начин. А веровали или не то је заиста могуће. Уколико сматрате да сте превише стари да верујете у бајке, онда потражите Поклон Зону која ће вас уверити у супротно - никада нисте довољно стари да верујете у љубав и бајке. Посебно не у ону љубав до краја живота.
П.С.С. Да није Поклон Зоне, дан о коме сам маштала читавог живота не би био толико чаробан. Хвала Вам на томе.


Јелена Стошић Јовић



0 коментара:

Постави коментар