twitter
rss

Да ли сте спреми за забаву? Много бољу од свих оних којима сте присутвовали. Вашу забаву. Зато и треба да буде најбоља. Како организовати забаву а у исто време и помоћи Троловима, сазнајте у више него узбудљивој интерактивној књизи „Тролови: Шарени свет забаве “.



Драга децо,

Шарени свет Тролова је управо постао још креативнији. Да, могуће је. Овог пута ви сте главни актери приче, а Тролови су спремили много задатака за вас. Најважнији задатак је огранизовати журку. Спремите се да ваша креативност добије све боје спектра.

УПОЗНАЈ МАКУ, најсрећнијег трола у Селу тролова! Мака каже да све што кажеш звучи боље ако отпеваш.

И заиста је боље. Све може бити занимљивије ако погледамо другачијим очима, ако смо довољно храбри да се усудимо да маштамо. Тролови, на челу са Маком вас позивају на маштање, а ово је само ваша авантура. Очекујте мноштво задатака који ће пробудити вашу креативност, а неки од њих су:

Нацртај Маку и обој је својим омиљеним бојама. Добро дошли у Село тролова!Село тролова је живописан рај, где је сваког сата време за загрљаје. Ту живи Мака са својим пријатељима. Погледај сенку и прочитај опис сваког трола па напиши његово име, а потом залепи сличицу са његовим ликом.
 Закерало није налик осталим троловима. Он мисли да је једини нормалан трол у селу лудачки веселих и прегласних тролова. Плаши се да ће их бергени чути и похватати за вечеру.Прођи кроз лавиринт и заврши реченицу. Упиши редом слова на која наиђеш пратећи исправан пут.

Упозорила сам вас. Много забаве се налази само у једној књизи. Забаве чији ток ви одређујете. Поред упознавања тролова, задаци који вас очекују су више него занимљиви. Посебно, ако тек учите да читате и пишете. Ово је најзабавнији начин да научите нешто ново тако што ћете се кретати кроз лавиринте, тражити делове који недостају, упоређивати слике и ловити речи.

П.С. Очекивали сте обичну књигу? Када су Тролови у питању, књига ни по коју цену не може бити обична. Само необична. Довољно необична да и ви сами постанете део ње. Да, драга децо. Ову књигу бих препоручила свима вама. Очекује вас мноштво задатака, постера, стикера и позивница које можете искористити за вашу журку. Шта чекате? Правац сајт Еvro Book-а по вашу књигу.
П.С.С. Хвала издавачној кући Еvro Book на послатој књизи. Вашу књигу можете пронаћи на: http://www.evrobook.com/trolovi-sareni-svet-zabave.html#sthash.p7sBHPH6.dpbs


Јелена Стошић Јовић, М. Sc.

0 коментара:

Постави коментар